Detta recept är superenkel och jättegott! Dessutom går det att göra på (nästan) vilken sorts godis som helst! Det ni...! *ler*
Undantagen är godis innehållande fyllningar som kex, nötter och russin, så kexchoklad och snickers går tyvärr bort.
Gillar födelsedagsbarnet godis? Är favoriten Alhgrens bilar eller kanske gelehallon? Varför inte göra en fyllning på just nu favoritchoklad; Japp, Geisha, After Eight?
Detta recept räcker till ett lager med fyllning!
3 dl vispgrädde
100 - 150 g godis, olika beroende på sort
Klipp eller skär ner godiset i mindre bitar. Hetta upp vispgrädden i en kastrull - grädden får absolut inte koka!
Lägg i bitarna och smält dem under omrörning på svag värme. Låt svalna ett par timmar i kylen, allra helst över natten! Vispa sedan, helst med elvisp, till en fluffig kräm.
Det är viktigt att den får bli riktigt kall innan man vispar den annars kan den skära sig lätt och det blir inget fluff!
Kram Karin